نمایشگر دسته ای مطالب نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

صنعتی سازی محصولات سنتی در صنایع غذایی ایران(دکتر زهرا امام جمعه)

صنعتی سازی محصولات سنتی در صنایع غذایی ایران(دکتر زهرا امام جمعه)


برای نمایش فیلم بر روی تصویر کلیک بفرمایید. یکی از پروژه هایی که اینجانب به سفارش شرکت مائده انجام داده ام صنعتی سازی محصولات سنتی بود در این پروژه غذاهای سنتی ایران مانند انواع خورشها و برنج که تا آن موقع صنعتی نشده بود مورد مطالعه قرار گرفت و با انجام فرمولاسیون مناسب به صورت کنسرو و بدون افزودن مواد افزودنی در دسترس عموم مردم قرار گرفت غیر از این به شرکت امکان صادرات این محصولات را داد. بعد از این پروژه با توجه به علاقمندی اینجانب به این قبیل کارهای تحقیقاتی پروژه دیگری به سفارش شرکت پگاه تهران جهت صنعتی سازی پنیر سنتی لیقوان انجام شد که طی آن هم سوشهای دخیل در تولید عطر وطعم پنیر لیقوان شناسایی شد و هم فرآیندی طراحی شد که پنیری مشابه پنیر لیقوان در زمان فرآیندی کمتر و در شرایط کنترل شده و سالم تری در شرکت پگاه تولید شود. مشابه این قبیل کارها برای صنعتی سازی شیرینی های سنتی قزوین و همچنین برای تولید دسرهای سنتی (شیر برنج- حلوا و فرنی) به روش صنعتی انجام شد. در نتیجه این اقدامات هم امکان صادرات این محصولات فراهم می آید و هم مردم از محصولات سنتی که در شرایط کنترل شده و سالم تولید شده اند می توانند استفاده کنند.