نمایشگر دسته ای مطالب
کاربرد فناوری های نوین برای تولید غذاها و نوشیدنی های فراسودمند
کاربرد فناوری های نوین برای تولید غذاها و نوشیدنی های فراسودمند
مدیر قطب :دکترسیدهادی رضوی |
از اهداف مهم این قطب تولید دانش فنی محصولات فراسودمند با فناوری برتر و ارزش افزوده بالا، نمونه سازی از محصولات با فناوری برتر و عرضه آنها به صنایع کشور،انتشار یافته های علمی در سطح نشریات معتبر و پر استناد با نمایه بین المللی ،عرضه نشریه به زبان انگلیسی تحت عنوان Journal of Food Bioprocess Engineering،ارتقاء جایگاه علمی کشور (در این زمینه) در سطح منطقه ای و جهانی،برگزاری کنفرانس بین المللی ترکیبات فراسودمند طبیعی Natural Functional compoundsو کمک به ارتقاء سطح سلامت ملی کشور می باشد.
شماره تماس (026 کد استان البرز) :32248804