با کمال مسّرت به استحضار میرساند در سی و یکمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱ از پژوهشگران گرامی این دانشکدگان به شرح زیر تجلیل و قدردانی شد:...
سهشنبه، ۲۲ آذر ۱۴۰۱
اخبار و رویدادها
دستاورد های پژوهشی
-
کشاورزی مولکولی (دکتر هوشنگ علیزاده)
-
تولید کاهو به عنوان واکسن خوراکی شیگلوز (اسهال خونی) (دکتر هوشنگ علیزاده)
-
طراحی و تولید دستگاه جمع آوری ملخ (دکتر علی جعفری)
-
پروژه لایروب یار بصیر قسمت 1(دکتر حسین موسی زاده)
-
پروژه لایروب یار بصیر قسمت 2(دکتر موسی زاده)
-
کاربرد باکتری ها در تولید قارچ خوراکی ارگانیک(دکترمسعود احمدزاده )
-
تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی کاهش آلودگی و بهبود کیفیت هوای شهر کرج(دکتر مظاهر معین الدینی)
-
صنعتی سازی محصولات سنتی در صنایع غذایی ایران(دکتر زهرا امام جمعه)
-
توسعه پایدار سرزمینی و آینده پژوهی مبتنی بر سند آمایش استان البرز (دکتر شراره پورابراهیم)
-
ارزیابی و مقایسه عملکرد جوجه گوشتی سویه تجاری داخلی (آرین) و سویه وارداتی (راس) - دکتر مجتبی زاغری
-
تولید چوب اصلاح حرارتی شده در محیط روغن عامل دار شده(دکتر داود افهام سیسی)
-
پروژه مدیریت پایدار خاک (دکتر منوچهر گرجی)
-
طراحی و ساخت دستگاه سنجش سریع دی تیونیت سدیم در آرد ، نان و خمیر (دکتر حسین کیانی)
-
مطالعه بازار، برندینگ و توانمندسازی جوامع محلی در کسب و کارهای سازگار با منابع دریاچه ارومیه(دکتر حامد رفیعی)
-
ارتقای استقرار و پایداری گیاه کیاشیتو در فضای سبز (دکتر عزیزاله خندان)
-
استخراج و خالص سازی پروتئین نخود و خلر ، اصلاح شیمیایی آنها با OSA و کاربرد آنها به عنوان عوامل کارکردی در فرآورده های غذایی(دکتر محمدعلی ابراهیم زاده موسوی)
-
کاهش تلفات آب و فسفر و فرسایش خاک با ایجاد مانع (micro-dams) در آبیاری جویچهای (دکتر حامد ابراهیمیان)
-
طراحی مهندسی و ارگونومی مبلمان پارامتریک و ساخت مبلمان استاندارد از نخل خرما(دکتر هادی غلامیان)
-
تولید گوشت گیاهی، جایگزین گوشت دامی برای اولین بار در کشور